Framtid!
En förkylning har smygt sig på och denna dag står vila högst upp på listan. Ganska mysigt för jag får gott sällskap av Wille och Biffen.
Denna månaden måste jag bli färdig med mitt skolarbete, helst till den 26 april för då blir det en sväng till fjällen för att åka skidor. Det blir en enklare tur från Abisko till Alisjaur och tillbaks längre hinner vi inte på de dagar vi är borta men det räcker tills vi ska iväg i augusti. Först väntar jag mig en otroligt spännande resa till Prag med syster yster, allt är färdigbokat så nu är det bara till att vänta och väntan är ju inte så långt för vi åker den 19 maj, det kommer bli en lycka att få uppleva allt historiskt och kulturellt som staden har att erbjuda.
 
Planering för torkade mat står på listan "att göra" nu när de flesta fröer har kommit i jord och börja gro, med mycket pyssel och kärlek kommer alla att planteras ut eller ställas ut i mitt kommande nya växthus som kommer att byggas av alla våra gamla fönster vi har sen vi bytte till nya på huset, jag hoppas vi kan göra det lite större än det gamla. 
Det känns att det är till ljusare tider vi går mot. Lycka!!