Över och hemma!!
Så var den lilla trippen ner till Falun för att medverka på Oscars begravning över. Vi är hemma och jag känner mig uppriktigt helt slut, har svårt för att samla mig i tankarna. Det har varit en bra resa ner, vi åt middag och pratade med Oscars föräldrar kvällen innan ( vilket var skönt ) för att sen övernatta i Faluns gamla fängelse som upprättades i början på 1800 - talet. Där sov vi i en av cellerna med en sådan där hemsk celldörr, trångt och med hård madrasser som gjorde att jag på begravningsdagen var en aningens stel.

Begravningen blev så fin, enkel och personlig men det var fruktansvärt jobbigt att vara där och ta ett sista farväl, framförallt för min dotter Fanny. God mat till minnesstunden avlöpte och efter allt var det mycket tid över innan tåget skulle gå så vi åkte ner på centrum i Falun för att titta lite. Gick inte så bra, vi var alla tre svamliga i huvudet och ganska så tomma så det slutade med att vi gick till en pub, tog oss en öl och ett glas vin. Efter det gick vi på Kina restaurang för att käka innan resan hem.

När vi kom till Uppsala hade vi två timmars väntetid innan nattåget skulle gå så vi förströdde tiden där på en jazz bar och tog ett glas vin till och käkade godis, ändå när tåget skulle komma var det sent och jag somnade i vänthallen innan tåget kom. Därefter blev det en mardrömsresa i en sovvagn som jag inte kunde somna i, vilket resulterade i en dödstrött Louise som inte orkade ta sig till skolan på eftermiddagen.

Det är nu det börjar! när allt är över!