Ledighet!
Längesedan jag skrev något på min blogg men har haft en hel massa att göra i livet. Jag var ledig över jul och hade en fantastisk jul och dagarna runt denna. Julafton började med grötfrukost och mys, Tova skulle jobba kvällen så vi bad tomten komma tidigt och det gjorde han. Vid 11-tiden knackade det på dörren till Charlies fötjusning eller förskräckelse men julklappsmängden gjorde att han glömde bort att vara rädd för den rödklädde gubben.
Mina goa svärföräldrar var också här så dagen fortsatte med julmiddag och två promenader i en vacker julaftons eftermiddag och kväll.
 
De andra dagarna har bara flytit på med en massa hundkörning, pulkdragande av hundar och liten Charlie som varit överförtjust. 
Annandagen kom sonen upp från Halmstad och det var skönt att få se honom igen, vi har ätit gott och umgåts i dessa få dagar som han kan stanna, igår var vi och bowlade för att avsluta med att äta på en kinaresaurang.
Idag ska vi köra honom till tåget för att han åter ska åka ner till Halmstad och det känns lite tråkigt....
 
Nyåsmiddag kommer jag att äta på jobbet och planering av mat har pågått på jobbet idag, det kommer att bli bra, värre blir det att jag ska upp nyårsdagen för att åter jobba.
 
GOTT NYTT ÅR TILL ALLA!