mår pyton!
Har haft besvärliga dagar med värk och hela munnen full av vätskefyllda blåsor, allt jag försökt äta och dricka har smakat konstigt och orsakat en massa ont i munnen, jag har levt på kall glass som varit min lindring..
Träning tog tvärstopp och jag känner att kroppen kommer att ta tid på sig att komma tillbaks efter denna flunsa eller vad det nu må vara.
Snart är det dags att gå till läkaren igen, jag har en envis värk i nedre rygg och i bäckenet och börjar bli orolig, dessutom ingår en hel del blödningar som inte vill sluta. Jaja!! jag blir 50 år i maj men det känns inte i mitt inre och jag vägrar att backa för en siffra som jag inte tänker på som ett problem men som ändå visar sig vara ett.
Ålder eller tillfällighet?? vi får se, kroppen förändras och det positiva i detta är att du inte riktigt kommer ihåg hur det varit, jag lever som och efter hur det är nu och kanske är det inte alltid det bästa.
 
Kilmanjaro äventyret närmar sig med stormsteg och jag måste bli av med dessa tråkiga virus som kommer hela tiden. Det är första målet, andra målet är idagsläget vita bandet, en skidtur på ca 140 mil om två år och som jag verkligen vill ha kunnat genomföra... Tur att jag fortfarande drömmer om äventyr som ligger långt fram i livet, det betyder att jag inte kommer att ge upp mot lite motstånd vad det gäller min kropp. Over and out!!